Skøn etplansvilla i Faxe

På en blind vej i rolige omgivelser ligger denne nydelige etplansvilla. Når I ankommer til Kornagervej 58, bliver I budt velkommen af en velholdt forhave samt en flisebelagt indkørsel med plads til bilen i carporten for enden. Selve huset har en fin facade i mursten og er placeret med gavle fra øst til vest, så der indvendigt er sol det hele dagen. Vinduer og yderdøre er løbende skiftet i 2006 og 2022.

Det velindrettede køkken består af lyse skabselementer og har plads til spisebord, så I her får fornemmelsen af at være i et åbent alrum. I direkte forbindelse herfra finder I den lyse stue, som har både brændeovn samt et bredt vinduesparti og terrassedør ud til haven.

Villaen har tre fine værelser, der giver jer mulighed for at indrette gode soveværelser til hele familien, og som samtidig gør det muligt at skabe et hjemmekontor eller hobbyrum. På det største værelse er der en indbygget skabsvæg for enden. Badeværelset er rummeligt med badekar og bruseniche. Boligen har derudover et bryggers til vasketøjet samt et separat gæstetoilet.

Fra stuen træder I direkte ud på den sydvendte og solrige fliseterrasse, og der er en udtrækkelig markise, så I kan skabe overdækning efter behov. Haven er ganske flot med græsplæne, velholdte bede og enkelte træer.

Boligen ligger på en stille vej, men er stadig tæt på alt det, I skal bruge i det daglige. Daginstitution og bustoppested er i gåafstand fra adressen, og blot lidt over en kilometer væk har I gode sportsfaciliteter samt svømmehal. Indkøb og skole er ligeledes placeret under to kilometer fra adressen.