BUD ØNSKES - Solidt og velholdt murstenshus i børnevenligt kvarter i Faxe

Dette murstenshus fra 1976, som ligger på Kornagervej 9, er på 161 m2 bolig i et plan. Huset er omhyggeligt vedligeholdt gennem årene med kvalitetsmaterialer og er ideelt for en børnefamilie eller det unge par, som er klar til at begynde et nyt kapitel i et pænt og velplejet hjem. I får samtidig en lukket, tryg have med frugttræer på den 744 m2 grund.

Boligen har et dejligt køkken med plads til et fint siddeområde. To sammenhængende stuer skaber et rummeligt og lyst opholdsområde, der egner sig til både hverdagens afslapning og større sammenkomster. Den ene stue er endda med synlig murstensvæg og en Morsø-brændeovn, som tilføjer charme og hygge til rummet.

Planløsningen i hjemmet er god med tre store værelser, som alle er udstyret med indbyggede skabe. Det ene af værelserne, hvilket er oplagt som forældresoveværelse, har desuden egen adgang til et af husets to tidløse badeværelser, der begge er med bruser.

Hjørnegrunden byder på en skøn, indhegnet have, som har et behageligt terrassemiljø og flere hyggelige kroge. Frugttræer med æbler, pærer og blommer, højbede og et drivhus samt en rummelig græsplæne med plads til børneleg gør haven til et indbydende og afslappende opholdssted. Høje træer giver dertil mulighed for skygge i en ellers solrig have.

Dette børnevenlige kvarter i Faxe sikrer jer en perfekt blanding af nærhed til skov og strand samt kort afstand til hverdagens fornødenheder. Rolloskolen, Børnehuset Heimdal og indkøbsmuligheder er alle i gåafstand inden for omtrent en kilometer. Offentlig transport og motorvejen er også lige i nærheden, hvilket gør området bekvemt for pendlere.