Charmerende og historisk ejendom med renoveringspotentiale i Stubberup

Søndergårdsvej 14 i Stubberup præsenterer en karakteristisk og historisk ejendom, der engang tjente som Stubberup Brugs. Denne imponerende bygning strækker sig over to etager og inkluderer en rummelig kælder på 28 kvadratmeter. Bygget i 1885, bærer den ældgamle arkitektur præg af tidens historie og charme.

Med en boligareal på hele 224 kvadratmeter fordelt på to plan er der rigelig plads til at realisere boligdrømme. Ejendommen ligger på en stor dejlig grund på 1350 kvadratmeter, hvilket giver mulighed for en rummelig have, hvor man kan nyde den fredelige udsigt over markerne.

På trods af sin historiske betydning og charme, kræver ejendommen en omfattende renovering og modernisering. Dog åbner dette op for et utal af muligheder for den kommende ejer med de rette færdigheder og visioner. Med kreativitet og dygtighed kan denne ejendom forvandles til et moderne og komfortabelt hjem, der stadigvæk bevarer sin autentiske karakter og historie.

Det skal bemærkes, at ejendommen opvarmes med oliefyr.

Søndergårdsvej 14 er stedet - hvor nærhed til transport får en ny betydning! Ja, I hørte rigtigt, denne charmerende historiske ejendom ligger så tæt på Faxe Syd togstation, at du næsten kan gå dertil med lukkede øjne! (Men lad os holde det sikkert og nøjes med at booke en fremvisning i stedet.

Fremvisninger kan bookes alle ugens dage hos Werner Boliger på tlf. 71746400.