Dejligt sommerhus få skridt fra Præstø Fjord

Drømmer I om jeres eget fristed tæt på naturens skønhed og ro? Så byder vi jer velkommen til dette hyggelige, sorte sommerhus med hvide vinduer og døre på Ternevej 18. Et fristed i et stille og naturskønt sommerhusområde, der byder på en perfekt kombination af afslapning og oplevelser.

Med få skridt når I Præstø Fjord, som byder på en betagende udsigt, og en kort cykeltur fører jer til Leestrup Strand. I nærheden finder I også et supermarked, så det er nemt at købe ind til både morgenmad og grillaftener på terrassen. Skulle I ønske en pause fra strandlivet, er der også mulighed for at opleve naturen på tæt hånd i Leestrup Skov.

Sommerhuset ligger omkranset af høje træer og buske, hvorfor I kan nyde sommeren forholdsvist ugeneret. Et indbydende terrassemiljø med flere træterrasser, hvoraf den ene er delvist overdækket, inviterer til afslapning og hygge udenfor med flere gode grillaftener.

Derudover består haven af en stor græsplæne med buske og en bålplads.

Indenfor kan I nyde hinandens samvær i stuen med loft til kip og panoramavinduer, der giver et skønt lysindfald og udsigt til haven, mens brændeovnen sørger for varme på de køligere dage. Fra stuen har I udgang til den delvist overdækkede terrasse. Videre har I et hvidt køkken med plads til madlavningen, og ved siden af i åben forbindelse er entréen, hvorfra I når husets anden terrasse.

Sommerhusets to fine værelser er placeret skråt overfor hinanden og nær det lyse badeværelse med inventar, som matcher køkkenet, og en bruseniche.

Udenfor i indkørslen har I adgang til en garage, der er opført i samme stil som sommerhuset.

Alt i alt et fantastisk fristed, hvor I kan slappe af og få ny energi. Ring til os allerede i dag og få en fremvisning.