Flot og indflytningsklar villa med plads til familien i Rødvig

På Thorsvænge 62 udbydes nu denne velholdte og familievenlige etplansvilla. Den pæne, hvide ejendom er opført i 2007 og byder på 135 veludnyttede kvadratmeter med lyse opholdsrum, tre værelser, to badeværelser samt et bryggers. Dertil får I en nem og solrig have på en adresse nær indkøb, pasningstilbud, offentlig transport og strand.

Indenfor kan I glæde jer til et moderne hjem med charmerende, skæve vinkler. Via entréen træder I ind i det åbne alrum, hvor et landligt, hvidt køkken med lyse bordplader åbner ud i spiseafdelingen. Fra både spisesektionen og sofaarrangementet får I en fin udsigt til haven gennem store glaspartier, der lukker masser af naturligt lys ind i rummet.

Værelserne er opdelt i børneafdeling og voksenafdeling for maksimalt privatliv i hverdagen. Fra stuen er der indgang til et master bedroom med eget badeværelse, der både har bruseniche og løvefodsbadekar. Børneafdelingen tilgås via gangen i hjemmets modsatte ende, og her leder fire døre ind til to regulære værelser, et pænt badeværelse med brus samt et bryggers.

På det store fliseområde ved carporten er der plads til flere biler og en hyggekrog, hvorfra man kan nyde morgensolen på varme dage. I baghaven er der rigelig plads til leg og havespil på plænen, og på den sydvendte terrasse får grillaftenerne gode vilkår i sommerhalvåret.

I Rødvig har I alt, I skal bruge i hverdagen. I kan gå til daginstitution, indkøb og byens friskole, og fra Rødvig Station går tog og bus mod Køge, som også standser i Store Heddinge, hvor I finder flere indkøbsmuligheder samt Store Heddinge Skole. Til fods er der under 20 minutter til det hyggelige havnemiljø på Rødvig Havn samt byens dejlige badestrand, og via trampestien kan I gå smukke ture langs kysten til Stevns Klint.