Om Werner Boliger

Vi drives af at hjælpe vores kunder videre i livet og gøre en forskel

Vi er en familiedrevet uafhængig ejendomsmægler, men først og fremmest er vi nogle dybt passionerede ildsjæle der har hjertet med i alt hvad vi foretager os. Vi drives af at hjælpe vores kunder videre i livet og gøre en forskel. Vi går meget op i at dyrke og pleje det lokale netværk – ligesom det er en selvfølge for os at engagere os og støtte lokalt. 
 
Vi kan godt lide at gøre tingene på vores egen måde. Vi udnytter alt fra den digitale verden i vores markedsføring, uden at gå på kompromis med det gamle håndværk der ligger i mæglerfaget. Det sikrer dig som kunde nytænkning, ordentlighed og professionalisme.
 

Medarbejdere

 • Mads

  Mads Werner

  Indehaver, Ejendomsmægler MDE
  Mobil: 71 74 17 00
  mads@wernerboliger.dk

  Mads har været i ejendomsmæglerbranchen siden 2002. Han har vurderet og solgt boliger på det meste af Sjælland og har derfor stor erfaring med køb og salg af alle typer ejendomme. Mads’ DNA er boligsalg og købmandskab. Man skal lede længe efter en mere passioneret og dedikeret mægler.

  Mads’ motto er: ”Viljen til at ville – skaber evnen til at kunne”. Han stopper ikke og løber gerne solen sort for at din bolighandel skal lykkes. For Mads betyder gode relationer alt. Her er du som kunde ikke blot et nummer i rækken. Du er en relation, en vigtig relation. Det er derfor, at kunderne altid vender tilbage til Mads eller sender ham nye relationer på anbefaling. 

  Mads er meget engageret i lokalsamfundet og bidrager meget gerne med at tilføje værdi til lokalområdet. Han er kasserer i Faxe Erhvervsforening og medlem af Round Table Faxe/Stevns. 


 • Louise

  Louise Werner

  Indehaver, Ejendomsmægler MDE
  Mobil: 61 10 46 40
  louise@wernerboliger.dk

  Louise har været i ejendomsmæglerbranchen siden 2004. Hun er uddannet ejendomsmægler MDE og har gennem tiden solgt alle typer ejendomme i Køge, Stevns og Faxe området. Louise har bl.a. tidligere siddet med markedsføringsansvaret for flere mæglerforretninger. Derfor har hun en bred vifte erfaring fra branchen, både inden for salg og markedsføring.

  Hun er skarp til at få din bolig til at shine i markedsføringen, på de sociale medier og ikke mindst i praksis. Hendes store passion er at give boliger og indretning nyt liv og hun elsker at tage udgangspunkt i dét der er og få det bedste ud af en given situation.

  Louise er kreativ af natur, nytænkende og har sans for detaljen - det gør sig gældende i alt hvad hun foretager sig. Louise har et kundetække og servicegen udover det sædvanlige. Alle kunder bliver mødt med stor empati og de bliver guidet kløgtigt og sikkert i mål med deres bolighandel – uanset om det er gode råd til boligoptimering, markedsføring eller køb/salg af boliger. 


 • Nichlas

  Nichlas Skovgaard Hansen

  Salg & Vurdering
  Mobil: 30 20 46 40
  nichlas@wernerboliger.dk

  Nichlas har boet i Faxe hele sit liv og brænder for lokalområdet. Han kender hver en krog, hver en sti, skolerne, foreningerne og meget mere. Han dimitterede fra Handelsskolen i 2020 og færdiggjorde sin finansøkonom i 2022. Nu er han ansat som Salgstrainee og løber solen sort for vores kunder, samtidig med at han læser på ejendomsmægleruddannelsen om aftenen. 
   

  Nichlas har siden barnsben vidst, at han skulle have en karriere indenfor handel og længe har han gået med en drøm om at blive ”Den gode og bundlokale ejendomsmægler”. Den drøm skal opfyldes nu og han er rigtig godt på vej.   
   

  Nichlas brænder for at gøre en forskel og bringe sælger og køber sammen omkring en ejendomshandel. Det er vigtigt for ham, at mødes der hvor alle parter er glade og kan komme godt videre. 
  Nichlas møder alle i øjenhøjde, for personligt er han slet ikke den typiske sælgertype. Det falder ham helt naturligt at være helt nede på jorden og møde alle med det venlige væsen han er. Som kunde vil du føle, at Nichlas er din ven og at han vil gøre alt for at hjælpe netop dig. Han vil aldrig handle eller agere til sin egen fordel. 
   

  Nichlas’ personlighed er som skræddersyet til Werner Boligers værdier: ”En bolighandel bygger på relationer”. Det giver helt sig selv når du møder Nichlas. Han er loyal, ambitiøs, resultatorienteret, meget imødekommende og så er relationerne for ham altafgørende. Det er netop bl.a. på disse parametre, at han flot bærer Werner logoet og skiller sig ud fra mængden. 


 • Majbritt

  Maibritt Rossil

  Sagskoordinator
  Mobil: 42904640
  maibritt@wernerboliger.dk

  Maibritt er vores uundværlige og meget kompetente sagsbehandler som med professionel, kyndig og kærlig hånd håndterer al papirgangen i vores bolighandler. Maibritt har været i branchen siden 1995 og er superskarp i alle typer af private boliger, både villaer, ejerlejligheder, andelsboliger, landejendomme, fritidshuse ect. Hun er ligeledes mester i digital tinglysning og berigtigelser.

  Maibritt er ikke blot dygtig til sit arbejde, men hendes imødekommende, empatiske og positive væsen gør hende til en uvurderlig del af vores team. Hendes evne til at skabe gode relationer og tage vores kunder i hånden under hele processen er en af hendes mest unikke egenskaber.

  Med sine rødder solidt plantet i den danske muld og værdier, der matcher Werner-familiens, er Maibritt det ideelle ansigt at møde i vores hyggelige forretning. Hun er dedikeret til at levere den bedst mulige service og sikre, at vores kunder føler sig trygge og tilfredse gennem hele processen. Uden for arbejdet er Maibritt en sand lokalpatriot, der bor i Faxe Ladeplads med sin mand Thomas, deres tre store drenge og det firbenede familiemedlem, Choko. Hun er en aktiv del af lokalsamfundet som medlem af løbeklubben Dirty Paws Faxe, hvor hun nyder løbefællesskabet med andre løbere og deres søde hunde. Desuden bruger Maibritt sin sparsomme fritid som kirkesanger i Faxe- & Roholte Kirke, hvor hun finder glæde ved at bidrage til det lokale kirkeliv.

  Når du træder ind ad døren hos os, vil det primært være Maibritts skønne væsen, du møder. Vi er overbeviste om, at hendes professionalisme, venlighed og lokale engagement vil gøre din oplevelse hos Werner Boliger både behagelig og professionel.

   


 • Jonas

  Jonas Bonde

  Fotograf
  Mobil: 40434905
  jonas@jonasbonde.dk

  Vi har den store fornøjelse, at have fotograf Jonas Bonde på vores hold. Han er en dedikeret ildsjæl inden for fotografiet. Han har en dyb lidenskab for at indfange det unikke ved hver ejendom, og han bringer  en energi og præcision til hvert billede han skaber. Jonas er ikke blot en dygtig fotograf; han er en historiefortæller med kameraet som sin stemme. Han forstår, at bag hver dør er der en historie og et hjem som skal formidles på bedste vis. Det er de små detaljer, som ofte går ubemærket hen, der får liv i Jonas' billeder. Han arbejder med en respekt og grundighed, der sikrer, at intet går tabt i billedernes fortælling. Fra det bløde lys i stuen til de fine nuancer af farver i haven, er Jonas god til at fange hvert enkelt træk der gør, at dit hjem præsenteres visuelt på allerbedste vis.

  Med Jonas Bonde som din fotograf, kan du forvente mere end blot et fotoshoot; du kan forvente en behagelig oplevelse, hvor hvert skridt er omhyggeligt overvejet, så dit hjem får den opmærksomhed det fortjener. Med Jonas som kamerafører kan du trygt læne dig tilbage og vide, at din ejendom vil blive smukt præsenteret i salgsmaterialet.