Werner Boliger går bare den ekstra mil

Toldbodvej 12

Af hjertet tak for hjælpen med salget af vores bolig. Vi har været så glade for, at vi valgte Werner Boliger til at varetage opgaven for os.

Vi drømte om nye boligrammer med lidt flere kvadratmeter i 1 plan, så vi stod i en situation hvor vi skulle sælge det første hus vi har ejet.

Som sælger er det en følelsesmæssig rutsjetur man er ude på, og det ingen hemmelighed vi til tider var lidt opgivende og frustrerede, imens huset var til salg. Her er Mads, Louise og Nichlas bare verdensmestre til, at holde humøret højt og gøre os som kunder trygge. De har været formidable til at holde vores mod oppe undervejs. De var aldrig mere end et opkald eller SMS væk og der var altid godt humør - det gjorde at vi har været enormt trygge hele vejen igennem. 

Vores køber viste sig at være bosiddende i Paris gennem mange år, så hvad gør Werner Boliger for at få vores hus solgt? De fløj til Paris med papir og kuglepen. Det  at de tog til Paris for at få underskriften i hus, viser bare, at der her er tale om en mægler der går den ekstra mil for sine kunder.

Skal vi nævne 3 kendetegn ved Werner Boliger, så skal det helt klar være:

-        Går ALTID den ekstra mil for sine kunder

-        ALTID højt humør

-        Stort lokalkendskab

  Så hvis man vil have en mægler der virkelig gør sit for at få handlen i hus, så skal man vælge Werner Boliger. Der ingen tvivl om at vi vil anbefale dem til alle der skal sælge.

Igen mange mange tusind tak skal det lyde fra os. 

Ditte & Simon Østrup Eigaard, sælgere af Toldbodvej 12 i Faxe Ladeplads
Indsendt af Louise Werner den 29 mar 2023