Indflytningsklar villa i Strøby Egede

Denne fine bolig byder på en rummelig og velindrettet planløsning, som er perfekt til den moderne børnefamilie. Boligen består af fire gode værelser, to store badeværelser, et lækkert køkken-alrum og en stue kombineret. Derudover er der et praktisk bryggers og et viktualierum foruden et disponibelt rum i forbindelse med garagen, som kan anvendes som hobbyrum eller hjemmekontor. Udenfor er der en lukket have med flere solrige terrasser.

I bosætter jer i et roligt kvarter i Strøby Egede, hvorfra I får kort afstand til alle hverdagens bekvemmeligheder. Der er 100 meter til offentlig transport, mens daginstitution, skole, indkøb og klubben med aktiviteter for børn og unge kan nås via det trygge stisystem lige om hjørnet. Dertil kan I på et par minutters cykeltur nå stranden og andre naturskønne områder.

Huset præsenterer sig med hvide facader og mahognivinduer, og det er muligt at parkere i både carport og garage. Indenfor venter jer et moderne hjem, som blev istandsat i 2011 med blandt andet nye gulve med gulvvarme og et lækkert køkken-alrum. Det lyse og rummelige køkken-alrum er hjemmets hjerte, og byder på hvide elementer fra Vordingborg Køkkener samt en køkkenø toppet med sorte bordplader. Stuen ligger i åben forbindelse, så I kan være sammen på tværs af aktiviteter, når I opholder jer her. Videre finder I tre værelser foruden en oplagt forældreafdeling med integreret badeværelse med dobbeltbrus. Yderligere er der endnu et badeværelse, dette har badekar, mens der også er et praktisk bryggers og et viktualierum.

Haven er lukket af med plads til leg og hyggelige stunder, og I kan altid finde sol på en af de tre terrasser, der strækker sig fra øst til vest. Den store terrasse mod syd er overdækket og tilgås fra køkken-alrummet.

Huset opvarmes med helt ny (2022) luft til vand varmepumpe.