Dejlig, indflytningsklar etplansvilla i Strøby Egede

Med en god beliggenhed i Strøby Egede tæt på vandet og de daglige gøremål står denne flotte, indflytningsklare etplansvilla klar til nye ejere. Den fornuftige planløsning giver jer et åbent opholdsmiljø, tre værelser, to nye badeværelser og et bryggers. Udenfor venter en nem, solrig have med terrasse. Velkommen til.

Ejendommen fra 1973 præsenterer sig med hvid facade, sort tag og sorte vinduesrammer, og for enden af indkørslen har I en carport. Indenfor venter jer et virkelig dejligt opholdsmiljø med flotte gulve, hvor stuen og køkkenet er udført i åben forbindelse. Køkkenet fremstår stilrent og klassisk med hvide elementer, sorte bordplader og integrerede hvidevarer, og videre indrettes en spisesektion og en sofaafdeling.

I modsatte del af hjemmet finder I de tre værelser, to badeværelser og bryggerset. Alle værelser er udstyret med faste skabe, og de har gode, indretningsvenlige størrelser. Begge badeværelser er moderne og lækre med en glasafskærmet bruseniche med regnbruser. Afslutningsvis skal I se det rummelige bryggers, hvis elementer matcher køkkenets, og her er desuden egen indgang og plads til vaskefaciliteter.

Huset er placeret på en hjørnegrund, hvor haven strækker sig i sydvestlig retning omkring huset og fremstår nem med enkel beplantning. Fra stuen træder I ud på den overdækkede terrasse, der rummer havesættet og grillen.

I bosætter jer inden for en kilometer af dagtilbud, indkøb og stranden, mens cyklen bringer jer til Strøbyskolen på under ti minutter. Samme afstand har I til Strøby Idrætscenter, og i modsatte retning ligger Purlund Skov.

Lyder det som noget for jer? Ring i dag og hør mere.