Indflytningsklar ejerlejlighed i centrum af Store Heddinge

I kan nu overtage nøglerne til denne 146 m2 store ejerlejlighed i hjertet af Store Heddinge. Hjemmet er lige til at flytte ind i og byder på hele familien velkommen i det store køkken-alrum. I modsatte ende byder lejligheden på en fordelingsgang med 4 store værelser og et stort og rummeligt badeværelse. Velkommen til.

Skal jeres næste hjem være i centrum af Store Heddinge, så placerer i jer perfekt her. Med mindre end 50 meter til Nytorv kommer du ikke mere centralt. Bosat her, har i gåafstand til både Store Heddinge station og de daglige indkøb, samt en kort cykeltur til Store Heddinge skole, Stenvshallen og daginstitutioner. Derudover er der blot en lille køretur i bil på cirka 10 minutter til vandet.

Lejligheden befinder sig på 2. sal i den ældre og fine ejendom fra 1890, som fra 1. sal og opefter præsenterer sig med en rødmurstensfacade. Du overtager også en 8 m2 altan på indersiden.

I overtager også brugsretten til en 16 m2 garage og adgangen til et 50 m2 store pulterloftrum.

Skal denne rummelige lejlighed med masser af muligheder være dit nye hjem? Så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag for en fremvisning!