Pragtfuldt fritidshus i badebyen Marielyst

Få fortræffelige rammer om ferielivet i dette indbydende fritidshus i solskinsrige Marielyst. I får fornøjelsen af et lyst og lækkert interiør foruden herlige udemiljøer, ligesom I kan nyde udelivet omgivet af sandstrand og bølgeskvulp.

Med fritidshus i Marielyst er I garanteret gunstige forhold for ferien. I kan således dase på den ti kilometer lange, børnevenlige badestrand eller begive jer ind til Marielyst by, hvor appetitvækkende spisesteder og spændende butikker venter jer. I kan også springe ud i et væld af sjove aktiviteter i Golf & Fun Park, race om kap på gokartbanen eller bekæmpe hinanden med paintball. Når vejret byder på særligt gode solforhold, er det ligeledes oplagt at leje cykler, pakke picnickurven og begive sig ud i Bøtø Naturpark.

På Bæverstien 40 finder I jeres nye fritidshus. Huset præsenterer sig velholdt med sort træfacade og ensidig taghældning. Omkring ejendommen indbyder en omfattende have til leg, ligesom træterrassen langs med huset tilsmiler jer med solbeskinnede stunder.

Inden døre åbenbarer sig et moderne interiør med lyse rum og høje vinduespartier langs store dele af facaden, hvor dagslyset ubesværet strømmer igennem. Særligt det centrale opholdsmiljø står badet i dagslys og fremtræder endvidere som boligens ideelle sted at samles om kreative sysler og stemningsfyldte aftener foran brændeovnen. Det åbne rum løfter ligeledes sløret for køkkenet, der leverer stilrene rammer om madlavningen.

Endvidere råder boligen over tre gode værelser med indbygningsskabe foruden yderligere et værelse i det fritliggende anneks, hvortil et depotrum også gør sig nyttigt. Et nydeligt badeværelse er naturligvis også til rådighed.

I kan godt glæde jer til ferien som sommerhusejer i Marielyst.