Flot villa i naturskønne omgivelser i Strøby Egede

Det bliver på Bakkegårdsvej 23, at jeres næste boligkapitel skal skrives. Her har I nu chancen for at overtage nøglerne til denne moderne villa fra 1976, der er renoveret fra top til tå gennem de seneste fem år. Det efterlader jer med 197 flotte kvm i halvandet plan, som danner den perfekte ramme omkring familiens hverdag. Velkommen til.

De rene, elegante linjer og lækre materialevalg er gennemgående i boligen, som i stueetagen fordeler sig over et køkken-alrum, et bryggers, to værelser og et badeværelse. Det suppleres på førstesalen af to værelser, et badeværelse og en stue, hvorfor det kan konstateres, at planløsningen er både gennemtænkt og veludført.

Gulvene er en stilren blanding af trægulve i eg og italienske, store klinker, og der er indlagt gulvvarme overalt i boligen. Jeres samlingspunkt bliver både køkken-alrummet og stuen, hvor førstnævnte står rummeligt og tidløst med hvide elementer fra Kvik. Her bliver plads til fælles madlavning og madpakkesmøring, ligesom I kan tilberede gode middage for gæster.

Begge badeværelser og bryggerset er ligeledes med elementer fra Kvik, og så giver de to værelsesafsnit mulighed for, at I kan arrangere jer med en separat forældreafdeling og et børneafsnit. Sidstnævnte kan med fordel etableres på førstesalen, hvor de lidt ældre børn får stor glæde af stuen, når de skal have kammerater på besøg til spilaftener og filmhygge.

Fra det indbydende køkken-alrum træder I direkte ud på den sydvendte træterrasse med en enestående udsigt over områdets natur og rige dyreliv. Det overdækkede terrasseareal gør det muligt at udnytte placeringen på flere tider af året, og så er haven frodig og skøn med trampolin og legefaciliteter samt et redskabsskur og garagen.

I bosætter jer i gåafstand til dagtilbud og dagligvareindkøb, mens en kort cykeltur kan bringe jer til Strøbyskolen. Purlund skov, Vallø Slot og fritidsaktiviteter ligger i samme afstand.