Pæn og rummelig villa i roligt kvarter

Denne rummelige villa ligger i Valløby nær Køge. Her skal I glæde jer til at opleve et flot lysindfald, tre gode værelser og en stor vinkelstue med forbindelse til en havestue. I drager også fordel af en fuld kælder med en integreret garage. I får desuden flere solrige terrasser i den velanlagt have, og så bosætter I jer i et roligt kvarter beboet af mange familier. Velkommen.

Huset er opført i 1971 og præsenterer sig udefra med en pæn gulstensfacade. Flere biler kan nemt parkeres på grunden takket være både indkørsel og separate parkeringspladser, og så er der også garagen i kælderen.

Foruden garagens areal på 33 kvadratmeter har I 299 etagemeter at indrette. Stueplanet råder således over en vinkelstue med et U-formet køkken placeret i nærheden. Dertil kommer en havestue. Alle tre af disse opholdsmiljøer er præget af lys, men derudover er stuens parketgulv i kvadratmønster særligt iøjnefaldende. Dette ses også på de tre værelser, som udgør det private afsnit sammen med gæstetoilettet og badeværelset. Begge af disse vådrum har gulvvarme.

I kælderen ligger bryggerset, et disponibelt rum og 2 store værelser med mange anvendelsesmuligheder.

Tilbage er nu haven, der takket være en sydvestvendt retning sørger for sol fra eftermiddag til aften. I har to terrasser, hvoraf den ene er afskærmet med et hegn. Plænen, beplantning og en hæk afrunder udearealet.

Adressen fører jer til et ældre, roligt kvarter med tilflytning af unge familier. Det forstår man godt, for på udstykningen ligger en legeplads, som grundejerforeningen vedligeholder. Der er stisystemer til Strøby Skolen, der nås på cykel. Der er daginstitutioner, idrætstilbud, skov og strand tæt på, mens indkøb ligger i Strøby Egede. Endelig er der omtrent otte kilometer til både Køge og Hårlev, og fra begge byer er der togforbindelse til København.