Skab drømmehjemmet i Rønnede

Drømmer I om et vaskeægte håndværkertilbud, som I kan sætte jeres aftryk på? Så er denne nedlagte landbrugsejendom i Nielstrup ved Rønnede måske noget for jer. Med nøglerne til Birkegårdsvej 26 kan I slippe kreativiteten løs og skræddersy jeres nye hjem i tråd med jeres personlige stil og præferencer. Én ting står dog ikke til at ændre, og det er den fantastiske placering i naturskønne omgivelser med den herligste udsigt.

Naturelskeren kommer til at trives med nærhed til skoven, mens hverdagen får fine forhold med knap to kilometer til indkøb, bus og motorvej, ligesom daginstitutioner og skole er i Rønnede cirka seks kilometer fra adressen.

I overtager en nedlagt landbrugsejendom fra 1830, som ligger på en grund på cirka 3,3 hektar. Den store, hvide ejendom er i to længer, der omkranses af en mulighedsfyldt have, mens der også er et udhus. Den ene del af længen er dedikeret til disponible rum, mens den anden del består af stuehuset på 96 kvm i halvandet plan.

Huset giver jer et tomt lærred, og når I træder indenfor, vil I møde rum, der trænger til en kærlig hånd, men det kræver blot en kombination af en krøllet hjerne og hænder, der er godt skruet på, for at skabe et moderne hjem med masser af sjæl.

Stueplan består af det rummelige opholdsmiljø med stue og køkken i ét. Her kan den visuelle køber straks ane chancen for beholde opdelingen og opgradere med andet køkken og andre ting. Etagen fuldendes af badeværelset med et bruseafsnit og en møblerbar mellemgang med trappe til første sal. Heroppe venter en stor og anvendelig repos, hvorfra der er adgang til hjemmets to værelser.

Udenfor kan I kaste jer over en stor og dejlig have med en solrig fliseterrasse og et kæmpe potentiale. Grunden rummer også en græsplæne, flere terrasser og en gårdsplads.