Flot og rummelig familievilla centralt i Rønnede

Hvis I drømmer om et hjem i børnevenlige omgivelser tæt på byen, så bør I tage et kig på denne fine og rummelige villa i Rønnede. Boligen på 154 m2 er opført i 1966 og er perfekt for jer, der leder efter et hjem med plads til hele familien. Med i pakken får I også en dejlig have, en overdækket terrasse og en stor, anvendelig kælder. Velkommen til.

Ved ankomst til Birkevej 32 bliver I mødt af en gul murstensvilla med hvide detaljer på døre og karme. I kan parkere bilen i carporten og fortsætte mod hoveddøren, der byder på et hyggeligt vindfang.

Som I træder inden døre, fornemmer I straks, at her er et hjem med en veldisponeret planløsning. En smart fordelingsgang leder jer til husets mange rum, hvor det første I møder er et stort opholdsrum med stue og køkken i ét. Et højt glasparti mod syd forsyner jer ligeledes med et indbydende lysindfald samt udgang til en overdækket terrasse.

Videre fører gangen jer til et soveafsnit med tre værelser, hvor særligt ét er yderst velegnet som forældreafsnit med adgang til et smart walk-in-closet. Husets badeværelse ligger for enden af gangen og har et moderne udtryk samt en bruseniche. Afslutningsvis er der en rummelig kælder, hvortil I kommer via trappen i gangen. Her får I hele fem disponible rum med mange anvendelsesmuligheder, ligesom her også er et rum med gode skabssektioner, et værksted samt et flot brusebadeværelse.

Udenfor får I en skøn, lukket have med en hævet, overdækket træterrasse. Her er der fred og ro samtidig med, at I har kort afstand til byens mange faciliteter. I kan spadsere til indkøb på mindre end ti minutter, ligesom I finder bussen få skridt fra adressen. Børnene kan desuden køres til Møllevangskolen og pasningstilbud på 5 minutter i bil.