Lækkert Lind & Risør-hus beliggende i roligt kvarter i Faxe Ladeplads

Det bliver på Brombærvej 4 i et roligt familieområde, at jeres næste boligkapitel skal skrives. Her ligger en dejlig ejendom fra 2008 klar til overtagelse, som fordeler sig over ét plan. I får fire værelser, to badeværelser, et bryggers og køkken-alrummet, der leder til den sydvendte stue og terrassen.

Til hverdag samles I over lektielæsning, madlavning og samtaler om stort og småt i køkken-alrummet, der står med stilrene elementer og et elegant udtryk. En halvmur binder tilberedningspladsen godt sammen med den oplagte spisesektion, og lysindfaldet lander flot på de dekorative klinkegulve, der er valgt her.

En fransk dør leder videre til stuen, der med flere omfangsrige vinduer fremstår med en behagelig og lys atmosfære. Her kan de bløde møbler stilles til rette, og I vil om sommeren nyde, at I kan slå døren op til terrassen, og på den måde lade ude og inde smelte sammen.

Fra køkken-alrummet tilgås jeres kommende forældresoveværelse, der er rummeligt med mange indretningsmuligheder og privat adgang til hjemmets ene badeværelse. I får ligeledes dør til kontoret og bryggerset fra opholdsmiljøet, mens en lille gang lader jer bese børneafsnittet med de resterende to værelser og det sidste badeværelse. Alt i alt en plantegning, der har børnefamiliens hverdagsbehov i fokus.

Der er ligeledes tænkt på børnene i haven, der er lukket og ideel til fri leg med kammeraterne i kvarteret. Den store fliseterrasse bliver stedet, hvor I nyder solrige og afslappende stunder, og så sættes prikken over i'et i dén grad af poolen, hvor store som små kan fornøje sig.

Nærområdet byder på skønne skove, Østskolen, Hylleholt Skole og idrætshal, hvortil I også kan gå til både indkøb og dagtilbud. Nærheden til vandet er endnu en bonus, og så når I også nemt toget fra Faxe Ladeplads Station.