Charmerende rødstensvilla med en god beliggenhed i Faxe Ladeplads

I et stille kvarter med kort afstand til hverdagens nødvendigheder i Faxe Ladeplads ligger denne dejlige villa i halvandet plan, som nu kan danne en skøn ramme om jeres tilværelse. Udefra præsenterer huset sig i en flot, klassisk stil med en rød murstensfacade og hvidsprossede vinduer, og samme indbydende atmosfære hersker indenfor. Glæd jer også til den pænt anlagte have med flere terrasser.

Med adresse på Carl Gustavs Vej 2 bosætter I jer på en rolig villavej, hvor I tilgodeses af den nemme adgang til hverdagens behov. I en radius af knap 900 meter finder I således både skole, daginstitution, indkøb, idrætshal og Faxe Ladeplads Station. Derudover vil I sætte pris på den korte vej til skoven og ikke mindst de lækre strande langs kysten.

Villaen fra 1924 ligger tilbagetrukket fra vejen på grunden, der tæller 690 m2. Siden 2017 er der både skiftet gasfyr, lavet kloakseparering og sat to nye vinduer i. Bilen kan parkeres i garagen, inden I begiver jer op til hoveddøren ad den lille flisesti i den nydelige forhave med græsplæne og voluminøse buske.

Indendøre begynder rundturen i de to sammenhængende stuer, hvor det dejlige lysindfald skaber en behagelig stemning, mens brændeovnen spreder ekstra varme og hygge i rummet. Fra spisestuen er der videre forbindelse til køkkenet, der har godt med albuerum til madlavningen.

I stueplan finder I også det nydeligt indrettede gæstetoilet, badeværelset med en muret bruseniche og plads til vaskefaciliteterne samt soveværelset med fritlagte bjælker i loftet og adgang til walk-in-closet. Dertil supplerer førstesalen med to værelser.

Herligheden fuldendes af den pragtfulde have med gode lækroge, frugttræer, smuk beplantning og ikke mindst flere terrasser fordelt over haven, så I altid kan finde en plads i solen. I får også glæde af et drivhus og et brændeskur med et redskabsrum.