Charmerende villa på en stor grund nær Karise - BUD ØNSKES!

I idylliske omgivelser med åbne marker og skov cirka tre kilometer fra Karise ligger denne dejlige villa, som tidligere har huset en skole. I får derfor et charmerende hjem med en spændende historie, og I kan se frem til hele 218 kvadratmeter fordelt over halvandet plan. Dertil kommer grunden på 3.354 m2, en stor garagebygning og en flot anlagt have.

Beliggenheden giver jer det bedste fra to verdener, for mens I kan nyde den skønne natur omkring jer, tager det blot fem minutter bag rattet til Karise, hvor I finder skole, daginstitution, indkøb, idrætsfaciliteter og Karise Station med hurtig forbindelse til blandt andet Køge. Skal I med bussen, kører den tilmed nærmest lige uden for hoveddøren.

Villaen er opført som en skole i 1906 og er senere bygget om til en velindrettet villa med plads til børnefamilien. Den okkergule facade er malet i 2022, og så er både tag, vinduer og døre skiftet i 2018. Endelig er der installeret en luft-til-vand-varmepumpe i 2020.

Indenfor hersker en indbydende og hyggelig stemning, og I kan med fordel begynde rundturen i den store vinkelstue. Her strømmer sollyset ind fra flere retninger og skaber en dejlig ramme om familiens samvær. I kan ligeledes samles i køkken-alrummet med plads til et spisebord og mulighed for at modernisere for et mere nutidigt udtryk.

I stueplan venter jer også et værelse, et bryggers og et badeværelse, der er forsynet med både et badekar og et bruseafsnit. Hertil byder førstesalen ind med fire fine værelser og et rummeligt gangareal med et indbygget skab.

Udenfor er der masser af plads til diverse udendørsprojekter, og haven er anlagt med kønne bede og høje træer. Der er også et lille fiskebassin, hvor rørene har forbindelse til endnu et fiskebassin inden under den overdækkede terrasse.