Huscompagniet-hus fra 2020 med kæmpe garage i Karise

Familien vil elske at rykke direkte ind i denne lækre villa, der møder alle jeres krav om moderne komfort og samtidig byder på ekstra goder såsom den meget store garage. Haven er nem ligesom huset, og I bosætter jer på en dejlig adresse i Karise, hvor alt det praktiske ligger i gåafstand.

Villaen byder på en fremragende indretning, hvor opholdsmiljøet består af køkken-alrummet med stuen i direkte forlængelse. I vil bide mærke i loft til kip og de lysgivende ovenlysvinduer, ligesom de to dobbelte terrassedøre vil vække begejstring. Køkkenet toner frem i en elegant, minimalistisk stil i grå nuancer og med glatte fronter.

Fordelingen af værelserne er samtidig helt ideel med et separat værelse, som forældrene oplagt kan indtage. Dette værelse byder nemlig også på badeværelse en suite. I modsatte ende af huset findes de resterende to værelser, og herved har I det andet badeværelse samt det praktiske bryggers.

Lad idéerne få frit spil i den store garage, som foruden bilen bekvemt har plads til hobbyaktiviteter, opbevaring, gør-det-selv-projekter og meget mere. Der er sågar et afskærmet, disponibelt rum i forlængelse.

Plænen kan børnene fylde ud med boldspil og legeredskaber, mens terrasserne kalder på havemøbler og grill. Der er endda et overdækket afsnit, hvor sommeraftenerne får perfekte forudsætninger.

Den centrale placering i Karise sikrer jer en nem hverdag, for I kan slentre til indkøbsmuligheder og togstationen såvel som dagtilbud og skole. Derudover har I ikke langt til idrætshallen, så I er sikret en aktiv fritid, hvor I selvfølgelig også kan nyde områdets natur. Søger I større bymiljø, får bilen jer til Køge på under en halv time, og der er mindre end et kvarters kørsel til Faxe.