Velindrettet villa med skøn udestue og flot have i Rønnede

Midt i Rønnede har I nu mulighed for at overtage en rigtig dejlig villa. Den kan tilbyde tre reelle værelser, en skøn udestue og et køkken i delvis åben forbindelse med en dagligstue. Derudover er der en fantastisk velanlagt og solrig have.

Villaen fra 1977 præsenterer sig nydelig med rødnistrede mursten og mørkt tag - og indenfor de seneste fem år er det udvendige træværk malet. Til huset hører en god garage med et værksted i forlængelse.

Samlingspunktet i boligen udgøres af de to sammenhængende stuer. Udestuen imponerer med loft til kip og et rigt lysindfald fra vinduespartierne, og så er der direkte udgang til haven. Fra dagligstuen er der åben forbindelse til køkkenet, der byder på klassiske skabsfronter i træ og plads til en spisekrog. Tilstødende køkkenet ligger bryggerset, der har egen indgang.

Fordelingsgangen samler boligens tre værelser, der alle har faste skabe, samt badeværelset, der er indrettet med et badekar og en bruseniche.

Haven er utrolig velpasset og prydes af et væld af smukke vækster og frugttræer, der tæller æbler, pærer og blommer. Med skønne terrasser, der strækker sig mod både syd, øst og vest, kan solen nydes fra morgen til aften.

Villaen ligger på en lukket vej tæt på en naturskøn mose og et engområde. Via trygge stisystemer kommer I hurtigt til indkøb og Møllevangskolen, og endelig er beliggenheden ideel for pendleren, da motorvejen er let tilgængelig.

Lyder det som noget for jer? Så kontakt os for en fremvisning eller for yderligere information allerede i dag.