Flot villa med masser af plads og udsigt til Skovtårnet i Rønnede

KØBSAFTALE
UNDERSKREVET
Der er flere spændende muligheder i vente med denne villa i idylliske omgivelser i Rønnede. Stueplanet er komplet renoveret indenfor det sidste halvandet år, mens I selv har mulighed for at sætte et personligt præg på førstesalen. Ude venter en grund på 2.032 m2 med shelter og en udbygning.

Under istandsættelsen er der lavet hulmursisolering, strøm, isolering i etageadskillelse, isokern i skorsten og opretning af bjælkelag. Betongulvene er støbt med gulvvarme i hele huset, og så er der isat et IKEA-køkken, ligesom badeværelset er nyt.

Ét af husets hjerterum udfolder sig i køkkenet med hvide, udskårne elementer toppet af lyse bordplader. Bemærk også udsigten til Skovtårnet gennem vinduet. Køkkenet har også plads til en siddeplads, og så er der åben forbindelse til stuen med en pillebrændeovn. Dagslyset strømmer ind gennem vinduespartierne og terrassedøren ud til haven. I forlængelse af stuen er der et værelse, som også kan arrangeres som kontor eller endnu en stue efter behov. Ved entréen ligger et stort værelse, og videre møder I et elegant badeværelse i en afdæmpet stil. Som det sidste rummer stueplanet et praktisk bryggers i en god størrelse med flere indgange og plads til vaskefaciliteterne. For nu er den uudnyttede førstesal et stort rum, men den er lige til at gå i gang med og velegnet til beboelse.

Der er også et væld af muligheder på grunden med en nybygget træterrasse, køkkenhave og shelter med bålplads i haven til hyggelige sommerstunder. Udbygningen har et værksted, et frostsikret rum og plads til opbevaring. Hertil kommer en garage.

Inden for to kilometer ligger skole, indkøb, daginstitution og idrætsfaciliteter, mens I også er tæt på naturen med strand og skov til udeoplevelserne. Ligger arbejdspladsen længere væk, kan I glæde jer til den korte afstand til Sydmotorvejen mod København.