Etplansvilla med lukket have tæt på Faxe Bymidte

Der er mange gode grunde til at kaste et blik på Egedevej 43B i Faxe. Indendøre venter en god planløsning med tre værelser samt køkken-alrum og stue. Hjemmet er løbende vedligeholdt med blandt andet udvendig isolering mod nord samt udskiftning af flere vinduer i 2016, mens der også er loftisoleret med granulat i 2015. Endelig kan I se frem til at tilbringe sommeraftenerne på den lækre, overdækkede terrasse.

Kvarteret er stille og roligt, og det består af en god blanding af unge børnefamilier og ældre. Beliggenheden er da også familieegnet med cykelafstand til Rolloskolen, svømmehal og biblioteket, og inden for halvanden kilometer finder I også børnepasning, apotek og indkøb.

Ejendommen har en stor garage, mens baghaven folder sig ud med enkelte højbede og en græsplæne. Mellem huset og garagen er der en flisebelagt indkørsel, og i vinklen af huset er der anlagt den dejligste overdækkede terrasse, hvor I kan sidde i læ for vind og vejr.

Hjemmet fordeler sig over ét plan, hvor centrum er det fine køkken-alrum, som ligger i åben forbindelse med stuen. Køkkenet er hvidt og funktionelt, mens alrum og stue nemt inddeles i et spiseafsnit og en hyggelig sofakrog.

Værelserne er placeret i to afdelinger, således det ene værelse er for sig, mens de to øvrige ligger sammen. Badeværelset er moderniseret i 2016, og det byder på en bruseniche og integrerede hylder. Overalt fremtræder hjemmet lyst og venligt, og her er en rar atmosfære.

Kælderen er fin med varmepumpe.