Velindrettet halvt dobbelthus i Karise

Velindrettet halvt dobbelthus beliggende på rolig adresse i ny udstykning i Karise, tæt på dagligdagens faciliteter såsom dagligvarebutikker, togstation, skole, daginstitutioner samt idrætspladser.

Hvorfor bo i ældre huse med vedligeholdelse hvert år, når man til samme pris kan bo i nyt hus med gulvvarme overalt, topisoleret, og uden meget vedligeholdelse de næste mange år.

Boligerne bliver opført i mursten, betontegltag og energivenlig opvarmning. Desuden super lavenergiruder overalt. Boligerne er på veludnyttede 104 kvm og funktionelt indrettet med entré/fordelingsgang, bryggers, badeværelse med bruseniche,
åbent køkken i forbindelse med dejlig lys stue hvorfra man har udgang til have, soveværelse samt endnu 2 værelser.

Derudover får I 31 kvm carport med indbygget udhus/teknikrum. Der er desuden lagt fibernet ind i boligerne.

Opvarmes med luft til vand varmepumpe.

Engholm Vænge er ny attraktiv udstykning i Karise beliggende i kort afstand til byens mange gode faciliteter i grønne omgivelser med omkringliggende marker samt rekreative områder.

Opføres i samarbejde med kun lokale håndværkere - jeres tryghed for et godt og solidt stykke arbejde!

Vi står klar alle ugens dage til en fremvisning af de flotte boliger, så tøv ikke med, at kontakte Werner Boliger allerede nu!

Bemærk, at de viste visualiseringer samt plantegning er ikke af denne bolig, men er fra en lignende bolig på Stivangen i Store Heddinge opført af samme bygherre. Plantegningen kan være spejlvendt.