Dejlig villa godt beliggende i Faxe Ladeplads

I et roligt kvarter nær alle hverdagens behov i Faxe Ladeplads ligger denne skønne villa i tre etager, som nu kan danne ramme om jeres familieliv. Foruden den store kælder rummer huset 186 m2 fordelt over en stor stue med åben forbindelse til køkkenet, fire værelser, to badeværelser, et bryggers og en lille gennemgangsstue. Haven er nem med en solrig terrasse.

I flytter ind på en fredelig villavej, hvor børnefamilier trives. Det er blandt andet takket være den korte afstand til alle hverdagens gøremål, hvor I i en radius af knap 900 meter finder både skole, daginstitution, indkøb, idrætshal og Faxe Ladeplads Station. Derudover kan I nyde nærheden til skoven og stranden.

Villaen fra 1945 toner frem med en rød murstensfacade og en tilbygning samt garage i lærketræ med en varmepumpe fra 2020. Der er desuden sat nye vinduer i på førstesalen i 2021, og så hører der et selvrensende, økononisk pillefyr til huset.

Indenfor hersker en lys og indbydende atmosfære, og rundturen begynder i den anseelige stue med direkte udgang til terrassen. Her får I let arrangeret en hyggelig sofasektion, mens langbordet kan få plads nær den åbne forbindelse til det pæne køkken med hvide fronter og ovnen placeret i en behagelig arbejdshøjde.

Fra den lille gennemgangsstue med flere anvendelsesmuligheder ankommer I til et rummeligt værelse og et dejligt badeværelse, som også kan bryste sig af en god størrelse med f.eks. plads til badekar, som der er forberedt til. Stueplanet afrundes af endnu et værelse og bryggerset med egen indgang. Førstesalen supplerer med to fine værelser og et badeværelse med brus, og så er der hele seks disponible rum i kælderen.

Udenfor venter haven, som er anlagt med græsplæne og højbede, så det er overskueligt at vedligeholde. Derudover kan I glæde jer til at indtage den sydvestvendte terrasse, hvor sommeren kan nydes, ligesom der også er en overdækket afdeling.

Den store garage er opvarmet med luft til luft varmepumpen, her er både plads til bil og værksted.

Bestil en fremvisning hos Werner Boliger allerede i dag!