Lys og indbydende villa med god beliggenhed i Faxe Ladeplads

På en rolig vej midt i Faxe Ladeplads møder I denne fine etplansvilla, der tilbyder skønne rammer til familien. Planløsningen er veldisponeret, og I kommer til at råde over et stort køkken i åben forbindelse med stue, tre værelser, et badeværelse, et gæstetoilet og et bryggers. Hjemmet fremstår endda velholdt og stilfuldt efter løbende istandsættelser over de seneste to år, hvor bryggers og gæstetoilet blev istandsat, den ene terrasse blev udvidet, og der blev indsat spots og indbygningshøjttalere indendøre foruden spots langs indkørslen.

Lad rundturen starte i køkkenet, hvor madlavningen får nydelige og funktionelle vilkår med en god arbejdsflade, masser af opbevaringsløsninger og kvalitetshvidevarer fra Miele. De lyse, enkle elementer kontrasteres af en sort bordplade og skaber hertil et stilfuldt udtryk. I har åben forbindelse ind til den rummelige stue, hvor trægulvene kommer til deres ret. Rummet modtager et gavmildt lysindfald fra vest, og om sommeren kan I åbne helt op til terrassen.

De tre regulære værelser har alle indbyggede skabe og er placeret omkring det pæne badeværelse, som gemmer på et muret bruseafsnit. Både på badeværelset og gæstetoilettet luner gulvvarmen, og til det praktiske har I bryggerset.

Udenfor venter jer en todelt have, der er lukket af med træhegn fra 2022 og er velanlagt med frodig beplantning, hvilket bidrager til det ugenerede miljø. Glæd jer blandt andet til flere frugttræer. Til grunden hører desuden en garage med et disponibelt rum i forlængelse. Der er lavet helt ny indkørsel i 2021.

Jeres nye base er placeret centralt i byen, så I har let adgang til alle hverdagens fornødenheder. Inden for bare lidt over én kilometer møder I skole, dagtilbud, indkøbsmuligheder, sportsfaciliteter og Faxe Ladeplads Station. Og I behøver ikke at bevæge jer længere væk for at nå naturrige omgivelser i form af skoven og stranden.