Dejligt halvt dobbelthus i Karise

Find jer godt til rette i dette halve dobbelthus i ét plan, der rummer alt, hvad tilværelsen behøver. I får fornøjelsen af et nyere hus fra 2004 med garage samt en herlig have perfekt kombineret med en familievenlig beliggenhed i Karise.

Rødstenshuset præsenterer sig enkelt og utrolig velholdt med integreret garage til køretøjet samt et tilknyttet skur. Inden døre åbenbarer sig et lyst og indbydende interiør med en behagelig atmosfære. Stuen fremstår som boligens primære opholdsmiljø med loft til kip og en glaskarnap, der beriger rummet med et fortrinligt lysindfald. Køkken-alrummet ligger i åben forbindelse og løfter sløret for et nydeligt HTH-køkken.

Endvidere byder boligen på tre værelser, der alle gavner jer med integreret skabsplads, og så tilsmiler badeværelset jer også med fine forhold og faciliteter. Bryggerset med indgang fra garagen er et ekstra uundværligt supplement i dagligdagen. Ude venter fliseterrassen med overdækning og solstrejf fra en sydlig retning, og i forlængelse breder sig en velanlagt have omgivet af en plan plæne, buske, træer og en veltrimmet hæk.

I bosætter jer i et roligt kvarter, hvor grønne arealer med stisystemer og imødekommende naboer kendetegner nærområdet. Derudover får I glæde af både natur og by, eftersom I har gåafstand til Tokkeskov såvel som til Østskolen Karise, pasningstilbud, idrætsfaciliteter og såmænd også indkøbsmuligheder. Alt til familielivet befinder sig inden for en radius af blot halvanden kilometer. Med bopæl på halvøen Stevns får I desuden et væld af naturhistoriske og kulturelle oplevelser til rådighed.

Alt i alt får I pragtfulde forhold, hvad angår både bolig og beliggenhed.