Dejligt halvt dobbelthus med en skøn beliggenhed

Find jer godt til rette i dette halve dobbelthus i ét plan, der rummer alt, hvad tilværelsen behøver. I får fornøjelsen af et nyere hus fra 2005 med carport samt en herlig have perfekt kombineret med en familievenlig beliggenhed i Karise.

Rødstenshuset præsenterer sig enkelt og velholdt med integreret carport til køretøjet samt et tilknyttet skur. Indendøre åbenbarer sig et lyst og indbydende interiør med en behagelig atmosfære. Stuen fremstår som boligens primære opholdsmiljø hvor der er udgang til overdækket terrasse. Køkken-alrummet ligger i åben forbindelse og løfter sløret for et pænt køkken samt stort areal til spisestue.

Endvidere byder boligen på tre værelser, der alle gavner jer med integreret skabsplads, og så tilsmiler badeværelset jer også med fine forhold og faciliteter. Bryggerset med indgang fra carporten er et ekstra uundværligt supplement i dagligdagen. Ude venter fliseterrassen med overdækning og solstrejf fra en sydlig retning, og i forlængelse breder sig en overkommelig have omgivet af en plan plæne, buske, træer og en veltrimmet hæk.

Derudover er området særdeles roligt og præget af naturen. I har direkte udsyn til et græsareal med et væld af frugttræer, og en bakke ses mod højre, hvor børnene om vinteren går hen med kælken.
Man får glæde af både natur og by, eftersom I ligeledes har gåafstand til Tokkeskov såvel som til Østskolen Karise, pasningstilbud, idrætsfaciliteter og såmænd også indkøbsmuligheder. Alt til familielivet befinder sig inden for en radius af blot halvanden kilometer. Med bopæl på halvøen Stevns får I desuden et væld af naturhistoriske og kulturelle oplevelser til rådighed.

Alt i alt får I pragtfulde forhold, hvad angår både bolig og beliggenhed.