Hyggelig villa og solrig have nær vand og alt til hverdagen

Allerede udefra lover den solgule villa et hyggeligt hjem, og indenfor holdes løftet, når I rum for rum møder en dejlig stemning, nydelige detaljer og mange praktiske løsninger. Boligen har to værelser og gode opholdsrum, mens den store garage er perfekt til hobbyprojekter. Derudover skal I glæde jer til at møde jeres nye naboer her i Faxe Ladeplads, hvor I bor med alt i gåafstand.

For pendleren er det lækkert at kunne spadsere til stationen med forbindelse til blandt andet Køge, og ligeledes kan I sende skolebørnene afsted til fods og handle ind bare 400 meter fra huset. Området er på samme vis utroligt naturskønt med både skov og strand indenfor få hundrede meter, så her får I det hele tæt på.

Boligen bliver også en dejlig base for hverdagen og familiemiddage, for her får I et fint køkken samt en hyggelig stue med en charmerende karnap, hvorfra sollyset strømmer ind.Takket være stuens størrelse er der fint plads til både langbordet og sofaen herinde. Etagen har også et badeværelse med brus. Går I ovenpå, vil I opdage, at reposen er perfekt til kontorhjørnet, mens de to værelser giver plads til at familien kan vokse. Mangler I mere plads, så er garagen fuld af muligheder og god til opbevaring.

Havens idyl matcher husets skønne atmosfære, og her kan I snart nyde solen i gårdhaven eller på terrassen ved drivhuset, der forsyner jer med grøntsager. Den opvoksede oase har også træer, buske og en græsplæne til legende børn.

Er det jeres boligdrøm? Tag første skridt og book en fremvisning.