Velindrettet etplansvilla tæt på Faxe Ladeplads Strand

I kan se frem til en dejlig indretning af denne lyse etplansvilla. Boligen indeholder tre værelser og et badeværelse ud til den rummelige fordelingsgang, og hertil får I glæde af en stor vinkelstue tilstødende køkkenet og udestuen. Se også den nemme have og ikke mindst nærmiljøet, hvor både naturen og det praktiske er tæt på.

I ankommer til en hvid murstensvilla med en flisebelagt indkørsel, som leder mod den murede garage.

Indenfor skal I se den store vinkelstue, der prydes af det smukke parketgulv i fletmønster, som fremhæves af lysindfaldet fra syd. I samme retning er der forbindelse til udestuen, og på denne er der skiftet tag i 2021. Sommeren forlænges i begge ender i dette skønne rum, hvor I også har udgang til haven. Det er i modsatte retning, det rummelige spisekøkken venter, og endelig kan I bemærke, at størrelsen på stuen giver jer plads til at etablere et værelse mere, hvis I ønsker det.

For nuværende har I tre værelser samlet ved fordelingsgangen, og sidstnævnte har en størrelse, der giver jer plads til opbevaring, et legeområde eller måske en arbejdsplads. Se til slut gæstetoilettet, badeværelset med kar og bruseniche samt bryggerset med vaskemaskine.

Haven er åbnet godt op og gjort overskuelig, hvorfor I ikke skal bekymre jer en masse om vedligehold. Bag grunden er der tilmed et grønt arealet, så I oplever også en dejlig, rolig atmosfære i haven.

Ejendommen ligger på en fredelig og lukket vej, hvorfra der løber veludviklede stisystemer ud i nærmiljøet. Således er ruten til skolen tryg, og ligeledes kommer I let til indkøb, dagtilbud og togstationen, der alt sammen er under halvanden kilometer væk. Endelig er det selvfølgelig naturen med Faxe Ladeplads Strand, skoven og ikke mindst Strandskoven Sibirien som tiltrækker jer i fritiden.