Vidunderlig murermestervilla i Faxe Ladeplads

På en attraktiv adresse tæt på alt, I skal bruge i hverdagen og med gåafstand til Faxe Bugt, finder I denne elegante murermestervilla. Villaen blev opført som et dobbelthus i 1920 efter stolte håndværkstraditioner, hvilket afspejler sig i det gedigne materialevalg og den ukuelige charme, der præger boligen. Siden da har ejendommens 279 m2 gennemgået et væld af istandsættelser og fremstår derfor indflytningsklar.

Den røde murstensvilla præsenterer sig på klassisk vis med hvide, sprossede vinduer og rødt tag, og hertil får I en dobbelt carport med redskabsskur og en stor, skøn have på den 1.428 m2 store matrikel. Inden døre går den moderne stil og charme hånd i hånd.

I stueplan venter et dejligt køkken-alrum med åben forbindelse til stuen via smukke fløjdøre. Køkkenet er med hvide fyldningsfronter, lofthængt emhætte og en naturstensbordplade ved den integrerede kogeplade, mens stuen prydes af originale plankegulve og brede, lyse paneler. I får også glæde af et værelse samt et badeværelse, der er i romantisk stil og med gulvvarme. Endvidere finder I et praktisk bryggers og et par disponible rum i stueplan.

Førstesalen kan tilgås fra både den østlige og vestlige side af huset, og heroppe gemmer sig yderligere fire værelser og et badeværelse i samme charmerende stil og med indbygget badekar. Her kan du sågar ligge og kigge op mod himlen gennem ovenlysvinduet, mens du nyder det varme vand. Værelserne er lyse, rummelige og med samme rustikke plankegulve som stuen.

Udenfor bliver I beriget med en bred og skøn fliseterrasse, hvor I kan arrangere et havemøbelsæt, et par solstole og en grill, så I er klar til sommeren med venner og familie. Dertil kan børnene boltre sig i haven, eller I kan samles omkring bålstedet.

Kontakt os for en fremvisning.