Flot etplansvilla med god beliggenhed i Faxe

En skøn beliggenhed nær hverdagens gøremål i et roligt, børnevenligt kvarter kombineret med en ideel planløsning og plads både inde og ude er, hvad der venter jer på adressen Guldagervej 41 i Faxe. Velkommen indenfor.

Den nydelige etplansvilla præsenterer sig med rødstensfacader, hvide vinduespartier, et kombineret sadel- og valmtag og en skøn forhave med beplantning i alskens former og farver. Inde venter en ideel planløsning og et hav af muligheder.

Inden døre er det de fine opholdsrum, der løber af med opmærksomheden. Køkkenet er af ældre dato og et oplagt rum, hvor I kan sætte jeres eget præg. Via de franske døre fra køkkenet ligger dagligstuen, hvis størrelse giver rige indretningsmuligheder. Herfra er der ydermere adgang til den fine udestue, der skaber en flydende overgang mellem hus og have. Lysindfaldet i opholdsrummene er særdeles generøst.

Værelser er der tre af, og de fordeler sig over et børneafsnit med to værelser og et brusebadeværelse, samt et soveværelse med eget badeværelse også med brus. Slutteligt har I et bryggers til hverdagens praktiske ærinder, hvor der er plads til opsætning af vaskefaciliteter.

Haven er rummelig og solrig, og I kan glæde jer til at indtage en fliseterrasse, der orienterer sig mod syd og vest, mens det resterende uderum består af en lukket have med græs, nem beplantning, en garage med elport og et skur til opbevaring af haveredskaberne.

I bosætter jer særdeles fordelagtigt og får alle familiens fornødenheder inden for ganske kort rækkevidde. I har gåafstand til idrætshal, boldbaner, svømmehal og pasningstilbud, mens skole og indkøbsmuligheder ligger inden for en radius af omtrent halvanden kilometer.

Der er billig fjernvarme på vej til området!

Kontakt os for en fremvisning allerede i dag.