Bindingsværkshus med naturskøn udsigt nær Faxe by

På Hovbygade 9 kort fra Faxe by kan I hver dag nyde den smukke udsigt over det åbne marklandskab, der strækker sig omkring denne charmerende bindingsværksvilla. Den er netop nu klar til at skifte hænder, og I får også et dejligt havemiljø med en overskuelig størrelse, mens beliggenheden samtidig placerer jer nær offentlig transport, indkøb og naturområder.

Allerede udefra charmerer den nostalgiske facade, og indendørs venter en hel del muligheder i huset, som I kan sætte eget præg på. Først og fremmest skal I se køkken-alrummet, der er opstillet med lyse elementer, som har klassiske udskæringer og fint med opbevaringsplads. Fra spisekrogen er der en hvælvet åbning ind til stuen, hvor brændeovnen spreder hygge på kølige dage. På praktisk vis har etagen både gæstetoilet og et badeværelse med brus samt et værelse, så I får plads til hjemmekontoret eller måske en separat forældreafdeling. Videre på første sal venter nemlig endnu et værelse, ligesom der er et uudnyttet rum med en anseelig størrelse. Bemærk også, at der er flere udhuse, som I kan anvende på forskellige måder.

Haven er anlagt med græs, bede og anden beplantning, der skærmer af i den grønne oase, hvor særligt terrassen bliver et skønt aktiv i de varme måneder.

Det er naturen, der slår tonen an i Hovby, som dog ligger fordelagtigt nær Faxe centrum, hvilket giver jer nem adgang til butikker og spisesteder i byen. De få kilometer kan snildt tilbagelægges på cyklen, men ellers er der også busforbindelser tæt på hjemmet. Er der børn i familien får I på samme vis skole og pasningstilbud i cykelafstand, ligesom der er et fint udvalg af fritidsaktiviteter.

Kom ud og slip boligdrømmene løs - book en fremvisning.