Indbydende lejlighed med central placering i Faxe Ladeplads

Er du på udkig efter en velindrettet lejlighed med åbne opholdsrum, fine værelser og brugsret til egen terrasse, så er denne bolig på Hovedgaden 16A i Faxe Ladeplads.... Her kan du foruden et velindrettet hjem også glæde dig over en god placering tæt på byens mange tilbud.

Fra adressen er der under 100 meter til nærmeste indkøbsmulighed, ligesom I også kan gå til Faxe Ladeplads Station. Vil I ud i naturen, er der ikke langt til skovområdet Nyvænge eller til vandet, som ligger i en radius af cirka 600 meter.

Du bosætter dig i en rødstensejendom med støjreducerende vinduer. Til boligen er der en tilhørende parkeringsplads i gården, og yderligere er der mulighed for at parkere foran. Du får derudover også eget kælderrum, som du kan benytte til opmagasinering

Indenfor fornemmer du straks den lyse og indbydende atmosfære, som gennemstrømmer alle rum. Entréen åbner til den ene side til to værelser, som begge har en fin størrelse, så du kan anvende dem efter dine ønsker og behov. Videre er der et brusebadeværelse med gulvvarme, ligesom der herude er gjort plads til en vaskesøjle, så du slipper for turen til vaskeriet. Endelig er køkkenet og stuen i åben forbindelse, så du kan være i selskab med familie og venner. Køkkenet har ideelle opbevaringsløsninger bag de hvide skabe og skuffer. Nær køkkenet placeres spisebordet, og i stueområdet kan du arrangere med sofagruppen. Til sidst er der et indhegnet terrasseområde, hvor du kan etablere med havemøblerne, blomsterkrukker og højbede.

Har vi fanget din interesse? Så kontakt os allerede i dag for at høre nærmere.