Historisk ejendom fyldt med muligheder i Faxe Ladeplads

Det er en ganske særlig ejendom, der byder på et hav af anvendelsesmuligheder, som I nu kan overtage her på Hovedgaden 17 i Faxe Ladeplads. Byggeriet fra år 1900 var oprindeligt toldbod, og det ligger da også kun små 500 meter fra havnen og præsenterer sig nærmest majestætisk i bybilledet med røde mursten, lyse friser og originale vinduer med forsatsruder. Gavlene og facaden ud mod vejen har smukke frontspidser, og indenfor venter jer en flot kombination af moderne løsninger og charmerende detaljer.

Boligen er oplagt som tofamilieshus eller til den store familie, som drømmer om rigtig god plads. Både stueplanet og førstesalen rummer nemlig køkkener, badeværelser, værelser og stuer, og i kælderen på 42 kvm er der to disponible rum. Grunden er på 1.174 kvm, hvor I blandt andet får en ganske charmerende have og et godt udhus med tag fra 2020.

Det er ikke blot udhuset, der har fået nyere tilføjelser, i 2017 har haven fået en opgradering. Som bonus er der luft-til-luft-varmepumper fra 2022.

Stueplanet har et hav af fine detaljer, såsom fyldningsdøre, vægpaneler under vinduerne og et gavmildt lysindfald. Planløsningen byder på to værelser samt tre disponible rum og et badeværelse, og derudover får I et køkken og to store stuer, der let kan indrettes som henholdsvis spisestue og dagligstue. I den oplagte dagligstue står en brændeovn fra 2017.

Førstesalen præsenterer sig med en mindst lige så god planløsning som stueplanets, og heroppe får I to badeværelser, fire værelser og et opholdsmiljø, hvor køkken-alrum og stue er udført i åben forbindelse. Det er også værd at bemærke, at førstesalen kan tilgås både fra stueplanet og direkte udefra via spindeltrappen. Begge etagers køkkener er udført med gode hvidevarer, hvor vi blandt andet kan nævne køleskabe fra Siemens, opvaskemaskiner fra Bosch med superSilence samt emhætter fra Thermex.

Den flot anlagte have sætter prikken over i'et, og den står virkelig smukt i et parklignende udtryk med græsplæne, fine stier, velholdte bede og talrige hyggekroge.

Endelig skal beliggenheden også vendes, og her bosætter I jer ganske dejligt tæt på alt til hverdagen og fritiden. Havnen og stranden kan nås til fods, og det samme gør sig gældende for skole, dagtilbud, idrætsfaciliteter og indkøbsmuligheder. Derudover kan I nå både bus og togstationen på bare fem minutter.