Charmerende murstensvilla med udsigt til skoven i Faxe Ladeplads

Få skridt fra skoven i den vestlige del af Faxe Ladeplads ligger denne fine villa i halvandet plan, som nu kan danne rammen om jeres familieliv. Foruden den gode beliggenhed, som tilmed giver jer kort vej til hverdagens behov, kan I se frem til et lyst og velindrettet hjem bestående af to stuer, et køkken, tre rummelige værelser, et bryggers og et badeværelse. Glæd jer også til haven og de solrige terrasser.

I bosætter jer særdeles naturskønt med skoven grænsende op til grunden. Turen under trækronerne fører jer direkte til den hyggelige lystbådehavn, og så er der heller ikke langt til den gode badestrand. Derudover får I alle dagligdagens nødvendigheder lige ved hånden, og i en radius af knap én kilometer finder I Østskolen, Hylleholt Skole, daginstitution, indkøb, det nærmeste busstoppested og Faxe Ladeplads Station.

Huset ved navn Skovbrynet kan dateres tilbage til 1907 og er opført med en klassisk rødstensfacade, der prydes af hvidrammede vinduer. Det ligger tilbagetrukket fra vejen bag hækken og den hvide låge, og i forhaven kan I sidde på terrassen med sol det meste af dagen.

Indenfor hersker en hyggelig og behagelig atmosfære, mens der også strømmer et dejligt lysindfald ind gennem vinduerne med udsigt til skoven fra flere af dem. De to stuer udgør skønne opholdsrum for familien, og så er der ydermere plads til et spisebord i det nydelige køkken med hvide fronter. Det er også i stueplan, at I har adgang til bryggerset og badeværelset med en bruseniche. Dertil byder førstesalen på tre gode værelser med fine indretningsmuligheder samt en møblérbar repos.

Haven rundt om huset er anlagt med græsarealer, hvor børnene kan boltre sig, og derudover får I også flere fliseterrasser, hvor I kan slappe af i havemøblerne om sommeren.