Flot familievilla nær Faxe Ladeplads Strand

Drømmer I om et hjem, der ligger i naturskønne omgivelser, byder på lækre kvalitetselementer, og som rummer alt det, den moderne børnefamilie har brug for? Velkommen til Hylleholtvej 17 i Faxe Ladeplads, der meget vel kunne være guldet for enden af regnbuen i jeres søgen. I får en villa fra 2010 på 168 kvadratmeter i halvandet plan, som består af en stue, et køkken-alrum, et badeværelse og et bryggers foruden to disponible rum og tre værelser.

Ude mødes I af en frodig grund og en smuk bolig, der er bygget i mursten i en brændt, lysegul nuance, der står skarpt til tagstenene i 30% højglans. Kvistene og træværket er vedligeholdelsesfrit fra Hardie Plank, og dertil er vinduerne og dørene fra Rationel hvide, så det samlede indtryk er velholdt, lyst og indbydende.

Der er gulvvarme fra jordvarme i over- og underetagen, hvor I i sidstnævnte finder et lækkert Svane-køkken med touch-skuffer i stilrene elementer. Badeværelset og bryggerset er ligeledes med elementer fra Svane, og så er der brugt mørke skibsparketgulve fra Timberman i stuen.

Alrummet og stuen skilles af en fransk dobbeltdør, der lader rummenes generøse lysindfald sprede sig over spisesektionen i nærheden af køkkenet og helt til stuens bløde møblement. I stuen får I ligeledes dagslys fra terrassedøren, der lukker jer ud i haven mod sydvest.

På førstesalen får I en indretningsegnet repos, der kan fungere perfekt som ekstra stue til teenageren eller som hjemmekontor. Gulvet her er lakeret ask, som går igen på værelserne, der alle er i en skøn størrelse, som giver jer et væld af indretningsmuligheder. Desuden et stort disponibelt rum med mulighed for etablering af badeværelse.

I forhaven pryder et højbed med roser og rododendron, mens I også kan nyde synet af marker og horisont. Grunden ligger op til Hylleholt Skov med kort afstand til badestranden og havnen, Hylleholt Skole og dagligvareindkøb samt Børnehuset Mælkevejen.