Lyst sommerhus nær Strandhoved Strand

Nu kan jeres kommende ferieminder skabes i dette tiltalende sommerhus, der ligger tæt på Strandhoved Strand, hvor havet, grønne områder og en hyggelig stemning forenes. I får samtidig glæde af et lyst sommerhus med en stor åben have til sjov og leg.

Den korte gåafstand til kysten gør, at havet bliver en stor del af jeres ferier, hvad end I er til en morgendukkert, om I er til vinterbadning i bedste vikingestil, eller I er mest til de høje temperaturer. Der ligger endda en café lige i nærheden, så I har også alle chancer for at forkæle smagsløgene og slippe for madlavningen. Endelig byder området på masser af grønne arealer, og tager I cyklen, kommer I hurtigt til Faxe Ladeplads, hvor der er butikker, en fin miniby og en lystbådehavn.

Udelivet fortsætter på den 1.287 m2 store grund, der er perfekt til børnenes vandkamp såvel som dasen på terrasserne. Det åbne areal sikrer masser af solskin, mens det samtidig er grænset af, så I oplever en privat atmosfære. I råder yderligere over et redskabsskur og et overdækket brændeskur, så I kan hurtigt arrangere bål med snobrød ved shelteret.

Glæd jer samtidig til at samles indenfor, hvor opholdsmiljøet med loft til kip og store vinduer danner en perfekt ramme om brætspil, læsning og lange samtaler. Duften af pandekager kan brede sig fra det åbne og funktionelle køkken, og er det sommer, vil I nyde at slå terrassedørene op i stuen. Nattesøvnen får gode forhold i de to værelser, og til slut skal I se det stilrene badeværelse med bruseniche og topmonteret håndvask. I 2022 er huset malet ude som inde, og samme år er der slebet og lakeret gulve i de 2 værelser samt ordnet kloakker. Varmepumpen er fra 2020.

Tag første skridt mod sommerhusdrømmen. Bestil en fremvisning.