Herligt hus med stor garage, lukket have og bekvem beliggenhed

Kom med til Karise, hvor denne pragtfulde villa venter på at danne rammen om jeres tilværelse. I får fornøjelsen af en lys, velindrettet bolig på 120 kvadratmeter samt en stor garage med værksted, en lukket have og en bekvem beliggenhed nær alle familielivets fornødenheder.

Jeres nye hjem er velplaceret for enden af en lukket vej få skridt fra alle byens tilbud. Således kan børnene trygt og sikkert begive sig til Østskolen Karise, hvor der ligeledes er pasningstilbud til rådighed, og byen byder også på gode indkøbsmuligheder, idrætsfaciliteter og en togstation. Samtidigt nyder I godt af nærheden til Køge, og dejligst af alt bosætter I jer på Stevns, der tilsmiler jer med fantastiske naturoplevelser.

Ejendommen fra 1907 fremtræder velholdt langs med indkørslen, som ender i den fritstående garagebygning. Indenfor fortsætter det nydelige udtryk og den behagelige atmosfære takket være moderne løsninger, dejlige lysindfald og en velindrettet planløsning.

I stueetagen er der rigeligt plads til familiesamværet i den store stue, som udgør boligens primære opholdsmiljø. Her sørger de mange sprossede dannebrogsvinduer for, at dagslyset kan strømme ind, og det smukke kvadratparketgulv gør sig også bemærket. Køkkenet befinder sig særskilt, hvor det fremstår pænt, tidløst og funktionelt. Højbordet med barstole bidrager til følelsen af et socialt rum.

Stueetagen råder endvidere over et dejligt badeværelse med bruseniche, mens førstesalen er allokeret til tre regulære værelser, hvor blotlagte loftsbjælker tilfører charme og karakter til interiøret.

Sidst men ikke mindst tilgodeses I af haven, som hovedsageligt består af en plan plæne med åbne terrassemiljøer omgivet af hæk. Haven orienterer sig mod sydvest, så der er garanti for aftensol, og den overdækkede terrasse danner en dejlig ramme om udelivet i al slags vejr.