Flot, velistandsat villa i Faxe

I Faxe venter jer et særdeles indbydende og velindrettet hjem, der tilfredsstiller alle familiens behov. Her kan I glæder jer til at indrette ét plan, som fordeler sig over et samlet opholdsmiljø, en forældreafdeling med eget badeværelse, to børneværelser og et disponibelt rum. Se desuden frem til en fordelagtig placering, som får hverdagens trummerum til at forløbe nemt.

I møder en lys murstensvilla, som allerede udefra afslører boligens istandsatte og stilfulde præg med et tag og sternbrædder fra 2019, flisebelægning fra 2020 foruden en indkørsel og en støttemur fra 2021. Alt invendigt samt de fleste døre og vinduer er da også renoveret i 2015-2016, og i 2022 blev det disponible rum etableret. Størstedelen af boligen har endda gulvvarme.

Træd ind til familiens hjerterum, nemlig stuen i åben forbindelse med køkkenet. I vil straks bide mærke i den lyse atmosfære, hvilket især understøttes af de sydvendte vinduespartier. Her indretter I let jeres optimale samlingspunkt, hvor børnene kan boltre sig i sofaen, imens I kokkererer middagen ved det flotte, grebsfrie Invita-køkken. Funktionelle forhold får I også med Siemens-hvidevarer og en Quooker.

De tre værelser bliver fredelige soverum, og I vil særligt nyde forældresoveværelset med et walk-through-closet ind til jeres eget badeværelse med badekar. Begge hjemmets badeværelser har brusefaciliteter og møblementer fra Invita. Til sidst skal I tage et kig på det praktiske bryggers samt det disponible rum, der er oplagt som kontor.

Haven præsenterer sig ugeneret, og især den afskærmede terrasse bliver et foretrukkent opholdssted til sommerens solrige stunder. Hertil kan de rastløse børn slå sig løs på græsplænen.

I skal spadsere maks 20 minutter for at nå til både indkøbsmuligheder, idrætsfaciliteter, pasningstilbud og skole. Bussen stopper få skridt fra hjemmet, og skal I med toget på arbejde, er Faxe Syd Station kun en hurtig cykeltur væk.