Stor villa tæt på naturen i Karise

Det er en stor og nydelig villa, familien kan flytte direkte ind i her. Hjemmet byder på hele syv værelser og skønne opholdsmiljøer, ligesom I vil elske den stemningsfulde have. I bosætter jer samtidig herligt i Karise, der er et aktivt lokalsamfund med alle hverdagens fornødenheder.

I ankommer til en rødstensvilla med hvide sprossevinduer og mørkt tag. Indenfor vil I gennemgåede opleve en fin indretning i samspil med et dejligt lysindfald.

Familiens kærkomne samlingssted bliver stueplanets store opholdsmiljø, hvor køkken-alrummet er i åben forbindelse med de to stuer. Der kan dækkes op ved langbordet i alrummet, når I inviterer til fejring af mærkedagene. Brunchen kan arrangeres som tag-selv-bord på køkkenhalvøen i det stilrene, grå køkken. Om sommeren kan I slå terrassedøren op og inddrage udearealet, mens vinterhalvåret kalder på hygge i stuernes varme rammer.

Etagens to værelser ligger i forlængelse af hinanden, og det ene har håndvask, så her kan I eksempelvis få plads til hobbyaktiviteter. Videre kommer bareværelset med bruseniche og det praktiske bryggers, inden I træder op på første sal. Heroppe venter de resterende fem værelser, så foruden soverummene kan I bekvemt indrette kontor og walk-in-closet. Det hele fuldendes af et gæstetoilet med smukke fliser samt en stue med altan.

Den 2.412 m2 store grund frister med en solrig have, der er anlagt med en stor plæne omkranset af frodig, grøn beplantning. Den forrygende altan skaber overdække for den ene terrasse, mens der ligeledes er masser af siddepladser under åben himmel. På grunden er der også en dobbeltcarport.

Først og fremmest indeholder Karise alt det praktiske såsom dagtilbud, skole, indkøb og togstation med forbindelser til København, mens I også tilgodeses i fritiden. I kommer nemlig hurtigt til idrætshallen, ligesom Kulturhuset Leopold med diverse arrangementer er indenfor kort rækkevidde.