Villa med toplækker udestue i Faxe Ladeplads

Beliggenheden på den lukkede vej i Faxe Ladeplads giver jer korte afstande til skole, indkøb, skov og strand samt store grønne områder, ligesom der er både bus og tog i en radius af mindre end én kilometer. Jeres nye villa har på samme vis en hel del at byde på, 156 kvm bolig inkl. udestue indrettet med køkken-alrum, stue, udestue, fire værelser og et badeværelse. Endda ligger det ene værelse separat, så I får en oplagt forældreafdeling. Glæd jer også til at nyde sommerdagene i den hyggelige have.

Lokalområdet, som I flytter til, er præget af et fantastisk sammenhold, og her er både en velfungerende idrætsforening og en fin sportshal. Med bare 350 meter til skolen får I virkelig også nemt ved at planlægge hverdagen, som også forsødes af gåafstand til nærmeste dagligvarebutik og pasningstilbud nær hjemmet. I bor samtidig under 500 meter fra Brandskoven, mens cyklen kan fragte jer til stranden.

Boligen har trægulve og fliser, ligesom der er gulvvarme i bryggerset, badeværelset og køkkenet. I kan gå direkte fra carporten ind i bryggerset med adgang til en mindre kælder, der er ideel til vin. I køkken-alrummet er elementerne praktisk opstillet, så I får godt med opbevaringsplads og arbejdsrum. Forsæt herfra til stuen med brændeovn samt adgang til en fantastisk udestue med kipført loft og brændeovn, der lader jer betragte den blå himmel gennem ovenlysvinduerne. Det helt særlige opholdsmiljø har også markante glaspartier, som bringer jer tæt på havens idyl. I kan også se frem til at indrette de fire værelser, mens badeværelset starter dagen med et brusebad.

Haven er lukket med hæk og nem at holde, så her får I virkelig skønne rammer om sommerdagene, der kan nydes på den vestvendte terrasse. Endda er der en lille indhegning til hundegård samt et isoleret udhus med grovkøkken og plads til vaskemaskinen. Derudover er der et isoleret gæstehus med strøm og mulighed for internet.

Er det jeres boligdrøm - så tag første skridt og book en fremvisning.