Fantastisk landsted med plads til heste - midt mellem Faxe og Faxe Ladeplads

KØBSAFTALE
UNDERSKREVET
Muligheder er nøgleordet for denne skønne landejendom. Så hvis I drømmer om plads til masser af hobbyer og til at holde heste, er ejendommen her nær Faxe og Faxe Ladeplads lige noget for jer. I får et flot og velindrettet stuehus samt gode
udbygninger med hestebokse, ridehus og 2,8 hektar jord til.

Ejendommens helt store force er pladsen, som I får i udbygningerne. Der er for nuværende indrettet et ridehus (banemål 15x38m) i den 595m2 store udbygning.
Den anden udbygning er indrettet til hestestald med otte bokse og to strigle/vaskepladser samt lade/værksted. Der er direkte adgang fra staldbygningen til det nuværende ridehus.
Al jorden udfolder sig rundt om ejendommen, og med foldene bliver betingelserne for at holde heste ikke meget bedre. Da landstedet ligger højt, er der et fantastisk frit udsyn over de åbne marker og skove.

Stuehuset er flot udført med flere kvalitetsløsninger, herunder massive plankegulve, italiensk inspirerede klinker og et Tvis-køkken fra 2019 med en Quooker. Beboelsen breder sig over et stueplan og en stor, uudnyttet første sal, og dertil kommer et kælderrum. I kan se frem til at kokkerere i det lækre, lyse køkken med udsigt over de bølgende marker, ligesom de to stuer en suite også har udsigt til omgivelserne. Spisestuen prydes af høje paneler og fritliggende bjælker, mens dagligstuen har en pillebrændeovn. Derudover indeholder boligen fem gode værelser, et badeværelse og et bryggers.

Selvom I bosætter jer i skønne, landlige omgivelser, har I nem adgang til alle tilbuddene i både Faxe og Faxe Ladeplads. Det tager således under ti minutter at køre til indkøb, skole, daginstitution og fritidsaktiviteter, ligesom I hurtigt når vandet ved
Faxe Bugt.

Vi vil gerne fortælle jer meget mere om denne ejendom og de mange muligheder, der er her. Så kontakt os for en fremvisning allerede i dag.