Smuk villa med god beliggenhed i Faxe Ladeplads

Ikke langt fra Faxe Bugt i Faxe Ladeplads mødes I af denne flotte villa, der både byder på spændende detaljer, åbne opholdsrum, mange værelser samt en have, hvor I kan bruge tiden, når vejret tillader det.

Ejendommen præsenterer sig nydelig med rød murstensfacade, hvide vinduesrammer fra 2020, dog med få, der er nogle år ældre, gesims og mørkt tag. Indenfor råder hjemmet over 202 etagemeter fordelt over kælder, stueplan, første sal og anden sal, som flere steder har synlige bjælker i loftet og flotte, lyse gulve. I stueetagen kommer I til et badeværelse, et køkken samt en stue. Badeværelset har gulvvarme og bruseniche, mens der i køkkenet venter fine opbevaringsløsninger. Stuen er udstyret med en hyggelig pejs, hvor I kan placere de komfortable møbler tæt ved. Videre er der på førstesalen tre værelser i en fornuftig størrelse, og to af dem åbner tilmed ud til en sydvendt altan, der sikrer jer kig til bugten. På anden sal kommer I til yderligere to værelser samt et mindre rum, som I kan anvende efter jeres behov. Til sidst inkluderer kælderen to disponible rum, hvoraf det ene rummer naturgasfyret fra ca. 2010, og så er der også plads til at installere vaskefaciliteterne.

Udenfor får I fornøjelsen af en lukket terrasse, som tilgås fra stuen, her kan I opholde jer i alt slags vejr, mens der i haven er endnu en terrasse til de solrige dage. Matriklen fremtræder i en fin og vedligeholdelsesnem stil med græsplæne, der prydes af træer, buske og anden beplantning.

Afslutningsvis får I her en sublim beliggenhed, hvor I ikke skal gå mange skridt, før I er ved vandet. På samme tid er hverdagens gøremål i form af Faxe Ladeplads Station, indkøb og Hylleholt Skole alt sammen at finde i én kilometer.