Moderne villa tæt på stranden i Faxe Ladeplads

Er I på udkig efter en moderne villa med fantastisk udsigt til by, skov og marker? Så er denne flotte, gråpudsede villa med sorte vinduer og døre på Knopmosevej 4 i Faxe Ladeplads måske noget for jer. Boligen er perfekt til den lille familie og byder blandt andet på en stue, et køkken-alrum, to værelser, et badeværelse og en stor kælder. Her bor I under 400 meter fra stranden og tæt på alle hverdagsbehov. Boligen har de sidste to år gennemgået en større renovering.

Stuen er, med sine panoramavinduer med lydglas og solglas, dejlig lys og har en smuk udsigt, som I kan nyde fra sofaen. Herfra kan I via en pæn spindeltrappe tilgå kælderen. Stuen ligger i åben forbindelse med køkken-alrummet, hvor I finder et moderne, gråt Kvik-køkken med en lys bordplade i marmorlook og armatur i kobberfarve. Køkkenet er blandt andet udstyret med en dobbeltovn og en indbygget emhætte i kogeøen. Ved siden af køkkenet har I plads til et spisebord.

Videre finder I de to lyse værelser og det hvide badeværelse med et gråt Kvik-møblement, der matcher køkkenet. I kælderen har I tre disponible rum, hvoraf det ene fungerer som et stort bryggers med Kvik-inventar, det andet som et hjemmekontor og det tredje som fyrrum. Med renoveringen er huset blevet efterisoleret og facadeisoleret, fået akustikpaneler og genvex i kælderen samt fået skiftet tag, vinduer, døre og gulve med gulvvarme.

Udenfor kan I nyde sommeren på den store træterrasse med den fantastiske udsigt. Herfra har I adgang til den grønne græsplæne med plads til leg. Derudover har I en garage til rådighed.

I området har I nem og hurtig adgang til strand, skov og supermarked i Faxe Ladeplads. Skole og daginstitution kan I nå på syv minutter på cykel.