Velindrettet etplansvilla på en lukket vej i Rønnede

Familielivet får skønne rammer her på Kongstedvej 14 i Rønnede, hvor I nu kan blive de næste ejere af denne fine etplansvilla. Her kan I se frem til 119 velindrettede kvadratmeter bestående af en stor vinkelstue med forbindelse til køkkenet, tre værelser, et gæstetoilet og et badeværelse. Dertil kommer en udestue og en dejlig have.

I bosætter jer på en lukket vej i et roligt kvarter i den centrale del af byen. Herfra er der kort gåafstand til indkøb og busstoppested, mens skole, idrætshal og daginstitution nås på cyklen i løbet af ti minutter. Endelig vil pendleren værdsætte den nemme adgang til motorvejen.

Villaen fra 1968 præsenterer sig nydeligt udefra med en hvid murstensfacade. Flere af vinduerne er løbende skiftet siden 2020, og samme år blev der åbnet op mellem stuen og køkkenet, hvor sidstnævnte også blev udskiftet.

Den anseelige stue modtager et dejligt lysindfald fra flere retninger og lader sig let indrette med en hyggelig sofagruppe såvel som en spiseafdeling med langbord. Den åbne forbindelse til køkkenet med en serveringsluge gør det tilmed nemt at forene madlavning og samvær med resten af familien. Køkkenet er flot udført med hvide, grebsfrie fronter, en sort vask og matchende armatur.

Fra entréen tilgår I de tre værelser, hvoraf det største med et indbygget skab oplagt kan dedikeres til jeres soveværelse, mens de to andre egner sig godt til børneværelse, hjemmekontor eller noget helt tredje. I samme afdeling finder I det pæne gæstetoilet og badeværelset med en muret bruseniche.

Om sommeren bliver det skønt at tilbringe tiden i haven, hvor dele af den store græsplæne kan udnyttes til børnenes legeredskaber. Når vejret ikke er helt sommerligt endnu, kan I sætte jer ind i udestuen, og ved siden af får I en sydvendt fliseterrasse til de solrige dage.