Velindrettet etplansvilla med dejlig have i Faxe - Solceller og solfanger på taget - Nye vinduer og døre

På et lille, lukket vænge i Faxe ligger denne fine etplansvilla, som nu kan danne ramme om jeres familieliv. Boligen rummer 136 m2 fordelt over en stor, lys stue, et rummeligt køkken, tre værelser, to badeværelser og et bryggers. I størstedelen af hjemmet er der tilmed lagt nye egetræsgulve i 2022, hvor også væggene er filtet og nymalet. Endelig skal I glæde jer til den hyggelige, ugenerede have med en solrig terrasse.

I bosætter jer i et roligt kvarter, hvor børnene trygt kan færdes blandt andet takket være de fine stisystemer, der fører jer sikkert rundt i området. Derudover tilgodeses I af de korte afstande til hverdagens gøremål, og inden for en radius af cirka halvanden kilometer finder I både skole, daginstitution, indkøb, gode idrætsfaciliteter og Faxe Syd Station med direkte togforbindelse til Køge.

Villaen er opført i 1979 og toner frem med en murstensfacade i røde nuancer samt hvidrammede vinduer og døre, som er skiftet i 2021. På taget er der desuden solceller, som sammen med brændefyret forsyner boligen med el og varmt vand. Dertil kommer en garage med et værksted tilknyttet.

Indenfor får familiens samvær skønne rammer i den store stue, som modtager et dejligt lysindfald fra den lange række af vinduer og terrassedøren mod syd. Her kan I let indrette en hyggelig sofasektion side om side med spiseafdelingen, og der er ligeledes mulighed for at åbne mere op mellem stuen og køkkenet. Sidstnævnte er rummeligt og har ligeledes plads til et spisebord.

I en samlet afdeling ligger de tre værelser side om side, og overfor er de to badeværelser med henholdsvis brus og badekar praktisk placeret. Til slut råder I over et bryggers.

Den pragtfulde have bliver uden tvivl omdrejningspunktet for mange hyggelige stunder i sommerhalvåret, hvor I kan sidde ganske uforstyrrede på fliseterrassen mod syd.