Etplansvilla med god planløsning i Faxe

KØBSAFTALE
UNDERSKREVET
På en lukket vej i Faxe ligger denne veldisponerede etplansvilla på 117 kvadratmeter og byder på tre fine værelser, et badeværelse, et bryggers, et køkken-alrum samt et opholdsmiljø med en stue og en udestue. Endelig fuldendes ejendommen af en charmerende baghave med en indhegnet, vestvendt terrasse.

Murstenshuset fra 1977 fremstår i fin stand, og det eneste i huset, der er i det originale design, er badeværelset. Resten af huset har fået skiftet loft til vedligeholdelseslette materialer.

De primære samværsrum bliver i opholdsstuen og i de varme måneder kan udestuen blive et optimalt sted at invitere gæster på kaffe. Stuen er velbelyst, da den bliver oplyst via de store vestvendte vinduespartier mod den solrige udestue, der er omgivet af vinduespartier fra gulv til loft. I forbindelse hermed er køkken-alrummet, hvor der er installeret et Vordingborg-køkken i 2013.

Værelsesafdelingen består af tre værelser og et badeværelse med et karbad og en muret bruseniche. De tre værelser har alle indbyggede skabe, hvilket betyder, at familiemedlemmerne ikke behøver at bruge areal på et garderobeskab.

Udenfor får I en lukket have med en terrasse, som er gemt bag et læhegn. Den vestvendte terrasse har plads til både havemøbler og en grill, og da den bliver oplyst af aftensolen, passer den perfekt til grillaftenerne. Derudover får I et overskueligt græsareal samt en indkørsel med et skur, hvor haveredskaberne står.

Beliggenheden er bekvem med stisystem til Østskolen, der ligesom daginstitution, indkøb, idrætshal og svømmehal befinder sig inden for en radius af halvanden kilometer. Endelig får I hurtig adgang til Faxe Syd Station, bus og motorvej, mens det blot tager under en halv time at køre til Køge og Næstved.

Bestil en fremvisning hos os i dag.