Velindrettet villa i attraktivt område i Faxe

På Kornagervej 8 i Faxe finder I denne indbydende etplansvilla, der foruden en attraktiv beliggenhed tæt på alle hverdagens fornødenheder også byder på en veldisponeret planløsning med fire værelser, hvilket giver god plads til at udfolde familielivet.

I bosætter jer i et attraktivt kvarter med et trygt stisystem til Østskolen afd. Rollo. Der er heller ikke langt til fritidsaktiviteter i både idrætshal og svømmehal, og pasningsmuligheder til familiens yngste medlemmer er ganske tæt på adressen. I en radius af bare to kilometer finder I et bredt udvalg af dagligvarebutikker og offentlig transport. Vil I til vandet, kan I cykle til Faxe Ladeplads og lystbådehavnen på godt 20 minutter.

Etplansvillaen er flot opdateret, blandt andet er tagrygningen lavet i 2018, mens gulvet i stuen er fra 2017. Rationel-vinduerne er fra 2016, og både køkken og gang er renoveret i perioden 2020-2021.

Vordingborg-køkkenet er flot og stilrent med hvide, grebsfrie elementer, ovn i ergonomisk højde og plads til at arrangere med et spisebord. Stuen fremstår både lys og rummelig med en brændeovn og direkte udgang til terrassen.

Derudover indeholder boligen fire regulære værelser, et badeværelse med gulvvarme og et bryggers med egen indgang.

Haven er nydeligt anlagt med en stor, legevenlig græsplæne og en lækker, sydvendt terrasse, der er perfekt til de solrige sommerdage. Til boligen hører en carport med et integreret hobbyrum, der på nuværende tidspunkt anvendes til hobby-bryggeri.

Lyder det som noget for jer? Så kontakt os for en fremvisning eller for yderligere information allerede i dag.