Velindrettet etplansvilla centralt i Rødvig

På Korsnæbsvej 5 finder I denne skønne villa, som ligger tæt på vandet og har en central beliggenhed i Rødvig. Når I ankommer til adressen, bliver I budt velkommen af en indkørsel og carport til bilen samt en forhave med græsplæne. Selve huset er opført i 1961 og har 151 kvadratmeter, der fordeler sig over en god planløsning, der passer perfekt til familielivet.

Køkken og stue er i ét stort opholdsrum, der har en dejlig atmosfære. Køkkenet består af mørke skabselementer og gulv, hvilket giver et flot og moderne modspil til det ellers lyse hjem, og samtidig markerer køkkenområdet uden at være lukket af i et rum for sig selv. Resten af opholdsrummet er stort nok til, at I kan have en afdeling med spisebord og sofa uden problemer.

Villaen har tre værelser i alt, som kan indrettes til soveværelser til børn og voksne. To af værelserne har indbyggede klædeskabe, og det tredje har adgang til egen terrasse samt en væg med matteret glas ind mod stuen. Badeværelset er lyst og rummeligt, og de klassiske hvide klinker passer til husets stil. Der er desuden et bryggers til vasketøjet.

Udenfor er en have med en fliseterrasse og græsplæne samt en sydvendt fliseterrasse på den anden side af huset, hvor forhaven også er.

Villaen har en skøn, central beliggenhed tæt på alt det, I skal bruge i hverdagen. I får under en halv kilometer til både indkøbsmuligheder, skole og daginstitution og får samtidig også en placering ganske tæt på vandet. I er ligeledes tæt på Rødvig Station, der gør det nemt at pendle i hverdagen.