Lækkert sommerhus i Rødvig

Nær vandet i Rødvig ligger dette flotte træsommerhus. Her får I en dejlig sommeroase med lyse rum indendørs og en dejlig have i flot synergi med en stor træterrasse udendørs. I kan se frem til at bruge ferier og weekender i skønne Rødvig, der charmerer med sin hyggelige havn og beliggenhed nær Stevns Klint.
Ferieboligen rummer en stue, et køkken, to værelser, et badeværelse og et rummeligt anneks. Sommerhuset ligger placeret på en rolig og lukket vej og ligger med sin lange indkørsel helt ugeneret af forbipasserende og de få biler, som anvender vejen, så I kan nyde jeres fritid i ro og mag. Her får I en dejlig have, som er enkelt beplantet og let at vedligeholde. Rundt om to af husets sider breder der sig en skøn omfangsrig træterrasse og på bagsiden af huset finder I en stor stenterrasse, så der er masser af muligheder for at placere liggestole og havemøbler perfekt i forhold til sol og vind. Inden døre har I det store opholdsrum, hvor stue og køkken er forbundet - kun holdt adskilt af en halvvæg. Køkkenet står med lyse fronter og et skønt lysindfald fra ovenlysvinduerne. Der er dobbeltdør med udgang til terrassen, som på bedste vis forener huset og de herlige udendørsarealer. Også stuen har dobbeltdør til træterrassen, og lyset vælter ind i huset gennem de brede vinduespartier. Her er endvidere en brændeovn, som på kort tid kan varme hytten op i vintersæsonen. I både stuen og køkkenet er der loft til kip og synlige bjælker. De synlige bjælker går igen i de to værelser, som nemt rummer sovepladser til en lille familie på fire. I får ydermere et badeværelse med bruseniche og vaskemaskine. Og bag huset med indgang fra stenterrassen finder I et hyggeligt anneks, hvor jeres gæster har god plads at overnatte på.
Dagene i sommerhuset kan I bruge på at dase på den børnevenlige sandstrand, som I nemt kan spadsere til via stisystem, eller I kan gå ture i det naturskønne område, der både byder på den nærtliggende grønne eng, med både søer og stier, som strækker sig helt ned til Rødvigs yderste badestrand. I har også skoven inden for gåafstand. Rødvig er nem at komme til via offentlig transport, eller I kan køre omtrent en time i bil fra København. Købmanden ligger en kort cykeltur fra adressen. Rødvig er en aktiv by med mange tilbud om sjove aktiviteter. Her kan I blandt andet leje kajakker, gå en tur på havnen eller på “Trampestien” langs verdensnaturarven Stevns Klint - eller I kan fiske fra kysten. I kan også forkæle jeres smagsløg ved enten at handle i en af områdets mange gårdbutikker, der sælger lokale varer fra sæsonen eller besøge en af Rødvigs restauranter.